برند : Baraka
برای خرید و مشاهده محصول کلیک نمایید.
شرکت رضوان شکلات که شاید آن را با نام تجاری باراکا بهتر بشناسیم با بهره گیری از مواد اولیه مرغوب، اقدام به تولید بیش از ۴۰ نوع محصول مختلف نموده است. محصولات باراکا با بستهبندی و طعمی متفاوت انتخاب مناسبی برای پذیرایی از مهمانان است و در کنار یک نوشیدنی گرم طعمی دلنشین خواهد داشت. طعم ناب شکلات و کیفیت تضمین شده باراکا باعث نامی شدن محصولاتش شده است. طیف وسیع انواع شکلاتهای باراکا قدرت انتخاب بسیاری برای مصرف کنندگان ایجاد کرده است و هر نوع نیاز و سلیقهای را پاسخگو است.
شکلات شیری از درصد کمتری کاکائو و مقدار زیادی شکر به همراه شیر درست شدهاست که باعث ایجاد یک طعم کاراملی میشود. مزه این شکلات شیرینتراز شکلات تلخ است. همان طور که پیشتر گفته شد شکلاتها انواع مختلفی نظیر شکلات تلخ، قهوه، مغزدار، شیری، میوهای، سفید و آبنبات و تافی است. شکلات تلخ خالصتر است و خواص بسیاری دارد که از جمله آن میتوان به کاهش فشارخون، کنترل دیابت و کاهش احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی اشاره کرد و شکلات شیری، شکلاتی است که از شیر به صورت شیرخشک در تولید آن استفاده میکنند. مقدار شیر موجود در شکلات به تامین کلسیم مورد نیاز بدن کمک نمیکند اما افرادی که به پروتئین شیر حساسیت دارند نمیتوانند آن را مصرف کنند؛ زیرا همین مقدار کم هم میتواند برای آنها مضر باشد. اکثر افراد به دلیل طعم تلخ شکلاتهای تلخ، شکلاتهای شیری را ترجیح میدهند اما خواص آنتی اکسیدانی شکلاتهای تلخ از شکلات شیری بیشتر است و به همین جهت گزینه مناسبی برای حفظ سلامتی است. اما خبر خوب این است که امروزه دانشمندان برای رفع این مشکل از یک روش برای افزایش سطح آنتی اکسیدان شکلاتهای شیری استفاده کردند تا خواص آن را به خواص شکلات تلخ نزدیک کنند.
نکته مهم که در هنگام خرید و یا نگهداری شکلات باید مد نظر قرار دهید این است که؛ دمای نگهداری باید بین ۱۵ تا ۱۸ درجه باشد، دور از تابش نور خورشید و در ظروف در بسته نگهداری شوند. شکلاتهایی که روکش کاغذی ندارند، باید بهسرعت مصرف شوند زیرا قرار گرفتن آنها در معرض هوای آزاد میتواند موجب اکسید شدن چربیهای اشباع نشده بهکار رفته در آن شود.
برای خرید و مشاهده محصول کلیک نمایید.
تصاویر بیشتر
درباره این سایت